BATMAN / BEŞİRİ - Beşiri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

Batman Valiliğimizce düzenlenen Kitap Fuarını okulumuz öğrencileriyle birlikte ziyaret ettik.

Ekm

İlçemizde yapılan atletizm müsabakalarında Genç Kızlar(3km) ve Genç Erkekler(4 km) kategorisinde 1. Olduk. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yıl kutlamaları çerçevesinde okulumuz ile Beşiri Anadolu Lisesi öğrencilerine Batman Üniversitesi akademisyeni tarafından "Cumhuriyete giden süreç " adlı seminer verildi.

Ekm

Okulumuz velilerine "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında bir seminer verildi.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Senebaşı Genel Veli Toplantısı Yapıldı.

Ekm

Okulumuzda 12.sınıflara yönelik İl Geneli hazırbulunuşluk sınavı yapıldı.

Ekm

Okulumuz "Kardeş Okul Projesi" kapsamında Bahçeli Yazyurdu İlköğretim Okulunun ihtiyaçlarını karşılıyor.Proje süresince kardeş okulumuzun ihtiyaçları karşılanmaya devam edilecektir.

Ekm

Beşiri İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize Diyabet konusunda bilgilendirme ve farkındalık oluşturma çalışması yapıldı.

Tem

BEŞİRİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OLARAK 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİK PROGRAMINDA  SİZLERİ ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ.

Ock

Okulumuz da Yazar Abbas KARABULUT'la okur-yazar buluşması etkinliği kapsamında öğrencilerle bir araya geldik.

Ock

Beşiri Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi tüm öğretmenlermiz ve öğrencilerimizin katılımıyla "Deprem/Bina Tahliye Tatbikatı" yapıldı.

"Her Okul Bir Kütüphane"

Torbalı Doğa Koleji ile "Her Okul Bir Kütüphane" projemizi gerçekleştirdik. Emeği geçen sayın öğretmenimiz Ersin ÇELİK'e teşekkür ederiz.

Okulumuzun kütüphanemiz renkleniyor.

Öğretmenlerimiz Mizgin Cengiz, Ersin Çelik ve İrem Oğrak öncülüğünde öğrencilerimizle birlikte okulumuzun kütüphanesi renkleniyor.

ERASMUS+ PROJESİYLE ALMANYA VE ROMANYAYA GİDİYORUZ...